UT Promoció de la salut – Regidoria Benestar Social (Ajuntament Lleida)

Molt bones!

Som la Marta Escolà i la Marta Capdevila, tècniques de l’Àrea de promoció de la salut de l’Ajuntament de Lleida. Estem involucrades en l’Observatori Lleida Pantalles des dels seus inicis. Ens vam deixar liar… això si que ho tenim, que ens deixem liar molt fàcilment.

Tot i que el nostre àmbit de treball no està directament relacionat amb el tema de les pantalles, si que ens interessa des del seu vessant d’educar en els bons usos i evitar les conductes de risc associades (aïllament, addicció, vulnerabilitat de la intimitat, manca de comunicació familiar,…).

marta

Tenim la sort d’estar envoltades de professionals de gran talla i amb molta experiència en l’àmbit de les pantalles i esperem que el treball de l’Observatori vagi donant fruit.